Recepty

Recepty > omáčky > omáčka ze sušených švestek

Omáčka ze sušených švestek recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

2 balíčky sušených švestek, 500 ml vody, 1 lžíce sojové omáčky Tamari, ovocný cukr, 1 lžička kukuřičného škrobu

Jak připravit tento recept:

Sušené švestky vložíme do hrnce, přidáme sojovou omáčku a zalijeme 500 ml vody. Švestky uvaříme hodně doměkka, osladíme ovocným cukrem a zahustíme škrobem rozmíchaným v troše vody. Povaříme ještě 5 minut a rozmixujeme. Podáváme k masu s rýží nebo těstovinami.

Další recepty:
Čatní z manga necháme vychladnout.
Brusinková omáčka ze sušených brusinek z malého hrnce.
Cibulačka z červené cibule se zapečenými sýrovými toustíky.
Cuketa na kari s kokosovým mlékem.
Kuřecí kapsa se žampiony osmažená na rozehřátém oleji.
Kuřecí maso se žampiony podáváme s vhodnou přílohou.
Rýže s hráškem můžeme posypat strouhaným sýrem.
Kuře na smetaně podáváme s vhodnou přílohou.
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou a vařenými brambory.
Rajská omáčka z čerstvých rajčat kterou podáváme s plátkem hovězího masa.
Kotlety na šlehačce zapečené s kolečky brambor.
Hovězí guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem.
Úhoř na víně kterého podáváme s rýží.
Koláč se švestkami

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje omáčka ze sušených švestek a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.