Recepty

Recepty > omáčky > omáčka ze zelených fazolových lusků

Omáčka ze zelených fazolových lusků recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

400 g konzerva zelených fazolových lusků, kousek másla, 3 lžíce hladká mouka, 1 kelímek smetana, kopr, ocet

Jak připravit tento recept:

Na rozehřátém másle si připravíme jíšku, přidáme konzervu fazolových lusků, vmícháme smetanu s malým množstvím hladké mouky podle toho jak hustou omáčku máme rádi, povaříme a dochutíme koprem a octem.

Další recepty:
Rajská omáčka s hovězím masem a s vhodnou přílohou.
Kakaová buchta pečená dozlatova.
Sladká chilli omáčka při vaření zhoustne.
Hovězí řízky naruby kterým necháme zapéct kůrku.
Úhoř na víně s brambory jako přílohou.
Koprová omáčka se smetanou.
Domácí tatarka s trochou pepře.
Čínská pikantní polévka vařená do zhoustnutí.
Polévka s fazolovými lusky a koprem a nakrájenou polovinou natvrdo uvařeného vajíčka.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Chilli con carne prohřejeme a podáváme.
Pikantní kuřecí nudličky necháme dojít cca 5 minut
Polévka z fazolových lusků s pokrájeným libečkem.
Chilli omáčka

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje omáčka ze zelených fazolových lusků a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.