Recepty > omáčky > omáčka ze zelených fazolových lusků
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
400 g konzerva zelených fazolových lusků, kousek másla, 3 lžíce hladká mouka, 1 kelímek smetana, kopr, ocet
Jak připravit tento recept:
Na rozehřátém másle si připravíme jíšku, přidáme konzervu fazolových lusků, vmícháme smetanu s malým množstvím hladké mouky podle toho jak hustou omáčku máme rádi, povaříme a dochutíme koprem a octem.
Další recepty:
Rajská omáčka s hovězím masem a s vhodnou přílohou.
Kakaová buchta pečená dozlatova.
Sladká chilli omáčka při vaření zhoustne.
Hovězí řízky naruby kterým necháme zapéct kůrku.
Úhoř na víně s brambory jako přílohou.
Koprová omáčka se smetanou.
Domácí tatarka s trochou pepře.
Čínská pikantní polévka vařená do zhoustnutí.
Polévka s fazolovými lusky a koprem a nakrájenou polovinou natvrdo uvařeného vajíčka.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Chilli con carne prohřejeme a podáváme.
Pikantní kuřecí nudličky necháme dojít cca 5 minut
Polévka z fazolových lusků s pokrájeným libečkem.
Chilli omáčka
Dozvíte se zde, jak se připravuje omáčka ze zelených fazolových lusků a recept na přípravu.