Recepty > mleté maso > opečená sekaná s lečem
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
4 až 6 plátků sekané, olej, mletý pepř, mletá paprika, 1 sklenice zeleninového leča (0,7 l), 100 g sýra na strouhání
Postup přípravy pokrmu:
Na pánvi rozehřejeme olej, na kterém z obou stran opečeme plátky sekané. Poté plátky sekané vložíme do pekáče, posypeme pepřem a paprikou, nahoru nalijeme lečo a vložíme do trouby vyhřáté na teplotu 200°C. Po dvaceti minutách pečení povrch posypeme strouhaným sýrem a pečeme dalších 5 minut.
Další recepty:
játra na cibulce, španělská mísa, vepřová kýta plněná vejci, Maďarský guláš s bramborem, Burgundské hovězí kostky, bramborový salát, marinovaná vepřová kýta, hovězí roláda z mletého masa, zapečená rýže s mletým masem a kapustou, sekaná se sýrem a křenem, čufty, barcelonský hrnec, vepřo knedlo zelo
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.