Recepty > moučníky a dezerty > ostré kuřecí tortilly
Suroviny potřebné pro přípravu:
8 pšeničných tortill
200 g kuřecího masa
400 g konzervované červené fazole
1 červená paprika
1 žlutá paprika
3 stroužky česneku
1 lžíce másla
2 nasekané chilli papričky
200 g strouhaného čedaru
0,3 l husté zakysané smetany
4 rajčata
sůl a pepř
Recept na přípravu:
Na másle osmahneme kuřecí maso nakrájené na drobné kousky. Přidáme nahrubo nakrájené papriky, prolisovaný česnek a podusíme. Po chvíli vložíme scezené fazole a krátce prohřejeme. Dochutíme chilli papričkami, osolíme a opepříme. Směsí naplníme tortilly. Posypeme strouhaným čedarem, vložíme do pekáče a prohřejeme. Podáváme se smetanou a rajčaty.
Další recepty:
Plněná mexická tortilla pečená nasucho.
Trhanec s jablky položíme na talíř.
Rýžový nákyp s jablky upečeme.
Dip do tortilly necháme rozležet.
Vanilkové rohlíčky z vlašských ořechů obalíme v cukru.
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou posypaná strouhanou čokoládou.
Rizoto pečené v troubě posypeme nastrouhaným sýrem.
Jáhly se švestkami mícháme do směsi.
Jáhlová kaše na slano je výborná příloha.
Škubánky recept na přípravu.
Koláč se švestkami 30 minut dopečeme.
Karamelový dort zdobený pomocí cukrářského sáčku.
Rýžový nákyp s meruňkami zapečeme v troubě.
Tortilly s kuřecím masem
Ostré kuřecí tortilly vykouzlí na stole lahodnou chuť.