Recepty

Recepty > moučníky a dezerty > ovesná kaše se smetanou

Ovesná kaše se smetanou

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 litr vody, 150 g ovesných vloček, sůl, 20 g másla, 1/4 litru sladké smetany, cukr

Recept na přípravu:

Ovesné vločky zavaříme do studené vody se solí a máslem. Za stálého míchání uvaříme kaši, rozdělíme na talíře, posypeme cukrem a poléváme smetanou. Zdobíme čerstvým ovocem.

Další recepty:
Jogurtové těsto na pizzu poklademe různými ingrediencemi.
Chlebové placky na grilu podávejte potřené olejem.
Chléb s podmáslím upečeme.
Ďábelské topinky posypeme sýrem.
Rýžová kaše s čokoládou.
Moravské kynuté koláče by neměly příliš ztmavnout.
Jáhlová kaše na sladko kterou při podávání doplníme kompotem.
Jáhlová kaše na slano je výborná příloha.
Krupicová polévka recept.
Kvásek z droždí necháme odležet.
Jablečný koláč na plech potřeme citrónovou polevou.
Dip do tortilly necháme rozležet.
Ovesná polévka se sýrem posypaná zelenou petrželí.
Ovesná kaše sladká

Recepty
Motto

Ovesná kaše se smetanou vykouzlí na stole lahodnou chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.