Recepty > kuře > pálivá čína bez zeleniny
Potřebné suroviny:
1 kg kuřecího masa
1 lžička cukru
1 lžička pálivé papriky
1 lžička pepře
1 lžička soli
1 lžička kari koření
1 lžíce sojové omáčky
1 lžíce solamylu
1 vejce
3 lžíce vody
Postup přípravy:
Kuřecí maso pokrájíme na nudličky a smícháme s uvedenými ingrediencemi. Necháme alespoň 6 hodin odležet v ledničce. Poté osmažíme na pánvi, k masu můžeme přidat cibuli nebo pórek.
Další jídla:
Nadívaná kachna s bramborovým knedlíkem a červeným zelím.
Pečená husa s bílým zelím a houskovým knedlíkem.
Kuřecí medailonky podáváme s chlebem.
Drůbeží čína s těstovinami ze kterých vytvoříme věneček.
Nakládaný balkánský sýr dáme do chladničky odležet.
Marinované kuře podáváme s rýží či bramborem.
Krůtí maso na paprice dochutíme nasekanou zelenou petrželkou.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Provensálské kuře podáváme s hranolky nebo rýží.
Marinovaná kuřecí křídla vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C a upečeme.
Pečená kuřecí stehýnka přelitá výpekem s vařenými brambory.
Nadívaná holoubata upečeme ve vyhřáté troubě.
Kachna na divoko okyselená citronovou šťávou a vínem.
Čína z kuřecího masa
Recept na přípravu jídla pálivá čína bez zeleniny přináší na talíř inspiraci.