Recepty

Recepty > omáčky > pálivá kari omáčka

Pálivá kari omáčka recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

3 lžíce olivového oleje, polovina hrnku vody, 1 cibule, polovina lžičky celého kardamonu, polovina lžičky celého pepře, 1,5 lžičky kari koření, špetka kayenského pepře, 1 lžička mletého zázvoru

Jak připravit tento recept:

Cibuli nakrájíme hodně najemno. Na rozehřátém oleji opečeme zeleninu tak, aby byla měkká, ale ne hnědá. Přidáme všechny ostatní suroviny a vše přivedeme k varu. Vaříme 5 minut a podáváme.

Další recepty:
Čatní z manga necháme vychladnout.
Bavorská svíčková které dodají chuť brusinky.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Úhoř na víně kterého podáváme s rýží.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Hovězí guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem.
Kotlety na šlehačce zapečené s kolečky brambor.
Kuře na smetaně podáváme s vhodnou přílohou.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Kuřecí soté na kari s různě upravenými brambory.
Kuřecí kapsa se žampiony osmažená na rozehřátém oleji.
Tvarohová pomazánka s ořechy k máslovým sušenkám.
Cuketa na kari s chilli.
Brusinková omáčka ze zavařeniny

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje pálivá kari omáčka a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.