Recepty

Recepty > omáčky > pálivá omáčka s těstovinami

Pálivá omáčka s těstovinami recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

400 g konzervovaných rajčat, 150 g šunky, 4 stroužky česneku, 1 balíček těstovin, 2 cibule, bazalka, oregano, feferonka, sůl, strouhaný sýr

Jak připravit tento recept:

Nadrobno pokrájenou cibuli s na plátky nakrájeným česnekem nacháme zesklovatět na rozehřátém oleji. Přidáme na kostičky nakrájenou šunku, feferonky a vše krátce orestujeme. Zalijeme konzervou oloupaných rajčat a ochutíme. Kořeníme pepřem, solí, bazalkou a oreganem. Pálivou omáčku chvíli podusíme.

Těstoviny uvaříme podle návodu, slijeme, necháme okapat, rozdělíme na talíře, každou porci přelijeme pálivou omáčkou a podle chuti posypeme nastrouhaným sýrem.

Další recepty:
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Zelňačka s klobásou k níž můžeme přidat cukr.
Cuketa na kari s chilli.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Kuřecí kapsa se žampiony osmažená na rozehřátém oleji.
Hlíva ústřičná s těstovinami dusíme s malým množstvím tekutin.
Provensálská rajčata s vejci podáváme s chlebem.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Čatní z manga necháme vychladnout.
Bavorská svíčková které dodají chuť brusinky.
Úhoř na víně kterého podáváme s rýží.
Boršč s klobásou a zakysanou smetanou.
Kotlety na šlehačce zapečené s kolečky brambor.
Omáčka na špagety z rajčat

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje pálivá omáčka s těstovinami a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.