Recepty > polévky > pantátova zelňačka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
Hlávkové zelí, smetana, sůl, kmín, mouka
Recept na přípravu:
Hlávkové zelí nakrájíme na jemné nudličky, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, přidáme kmín a vaříme dokud není zelí měkké. Poté rozkvedláme hladkou mouku se smetanou a vmícháme do polévky. Dochutíme a podáváme.
Další recepty:
Pórková polévka s cuketou a mrkví.
Zelňačka s klobásou kterou můžeme nahradit jinou uzeninou.
Sýrový závin z listového těsta které rozválíme na obdélník.
Hovězí vývar s drožďovými knedlíčky a nudličkami.
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky - zatímco se zelenina vaří...
Slepičí vývar s vajíčkem - vývar ze slepice přecedíme.
Dýňová polévka s kari kořením.
Zelňačka ze sterilovaného zelí.
Plněná hovězí roláda s žampiony.
Hovězí guláš z hovězího masa.
Zabijačková polévka
Ochutnejte recept pantátova zelňačka.