Recepty

Recepty > omáčky > paprikový lusk plněný nattem

Paprikový lusk plněný nattem recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

natto, rýže natural, shoyu, cibule, ječné kroupy

Jak připravit tento recept:

Papriky vydlabeme a naplníme směsí, pekáček vymažeme olejem, vložíme papriky, zatříkneme sojovou omáčkou a dusíme cca 25-30 minut. Náplň: na oleji orestujeme najemno nakrájenou cibuli, přidáme natto, lžičku hořčice, shoyu, lehce prohřejeme. Smícháme s rýží nebo krupkami a plníme do paprik.

Další recepty:
Bramborová kaše s mlékem.
Křehký koláč s brusinkami pečeme při 170-180 °C.
Mrkvová polévka se zázvorem kterou zasypeme pažitkou.
Koprová omáčka se smetanou.
Cuketa plněná rajčaty posypaná strouhaným sýrem.
Bílé fazole v chilli omáčce s kuřecím masem podáváme s pečivem.
Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem dochutíme zelí, octem a cukrem dle chuti.
Koprová polévka s houbami a strouhaným eidamem.
Houbové karbanátky se slaninou smažíme po obou stranách dozlatova.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Hovězí maso s křenem v pastě.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Paprikový guláš z vepřového plecka

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje paprikový lusk plněný nattem a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.