Recepty > omáčky > paprikový lusk plněný nattem
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
natto, rýže natural, shoyu, cibule, ječné kroupy
Jak připravit tento recept:
Papriky vydlabeme a naplníme směsí, pekáček vymažeme olejem, vložíme papriky, zatříkneme sojovou omáčkou a dusíme cca 25-30 minut. Náplň: na oleji orestujeme najemno nakrájenou cibuli, přidáme natto, lžičku hořčice, shoyu, lehce prohřejeme. Smícháme s rýží nebo krupkami a plníme do paprik.
Další recepty:
Bramborová kaše s mlékem.
Křehký koláč s brusinkami pečeme při 170-180 °C.
Mrkvová polévka se zázvorem kterou zasypeme pažitkou.
Koprová omáčka se smetanou.
Cuketa plněná rajčaty posypaná strouhaným sýrem.
Bílé fazole v chilli omáčce s kuřecím masem podáváme s pečivem.
Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem dochutíme zelí, octem a cukrem dle chuti.
Koprová polévka s houbami a strouhaným eidamem.
Houbové karbanátky se slaninou smažíme po obou stranách dozlatova.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Hovězí maso s křenem v pastě.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Paprikový guláš z vepřového plecka
Dozvíte se zde, jak se připravuje paprikový lusk plněný nattem a recept na přípravu.