Recepty > omáčky > pažitková omáčka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
majonéza, pažitka, citronová šťáva, bílé víno, cukr, sůl, pepř
Jak připravit tento recept:
Majonézu smícháme s nasekanou pažitkou, trochou citronové šťávy a bílého vína, osolíme, opepříme, dosladíme a dobře promícháme.
Další recepty:
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Kuřecí kapsa se žampiony osmažená na rozehřátém oleji.
Bavorská svíčková které dodají chuť brusinky.
Kotlety na šlehačce zapečené s kolečky brambor.
Plněné papriky se sýrem a zeleninovým salátem.
Úhoř na víně kterého podáváme s rýží.
Boršč s klobásou a zakysanou smetanou.
Houbová polévka se smetanou kterou na talíři ozdobíme zelenou petrželí.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Chilli con carne nakonec krátce prohřejeme.
Cuketa na kari s chilli.
Hlíva ústřičná s těstovinami dusíme s malým množstvím tekutin.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Omáčka na špagety z rajčat
Dozvíte se zde, jak se připravuje pažitková omáčka a recept na přípravu.