Recepty > omáčky > pažitková omáčka k masu
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
100 g majonézy, 3 lžíce ušlehané šlehačky, pažitka, sůl, cukr, citronová šťáva
Jak připravit tento recept:
Majonézu promícháme se šlehačkou a přidáme najemno nakrájenou pažitku, poté omáčku dochutíme solí, cukrem a citronovou šťávou dle chuti.
Další recepty:
Kotlety na šlehačce zapečené s kolečky brambor.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Boršč s klobásou a zakysanou smetanou.
Hlíva ústřičná s těstovinami dusíme s malým množstvím tekutin.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Kuřecí kapsa se žampiony osmažená na rozehřátém oleji.
Bavorská svíčková které dodají chuť brusinky.
Plněné papriky se sýrem a zeleninovým salátem.
Úhoř na víně kterého podáváme s rýží.
Houbová polévka se smetanou kterou na talíři ozdobíme zelenou petrželí.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Chilli con carne nakonec krátce prohřejeme.
Cuketa na kari s chilli.
Pažitková omáčka
Dozvíte se zde, jak se připravuje pažitková omáčka k masu a recept na přípravu.