Recepty > polévky > pažitkové knedlíčky do polévky
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
2 housky, 2 vejce, 100 ml mléka, 2-3 polévkové lžíce polohrubé mouky, sůl, mletý pepř, svazek pažitky
Recept na přípravu:
Housky nakrájíme a namočíme v mléce s rozšlehanými vaječnými žloutky. Necháme bobtnat a poté přidáme pepř, sůl, mouku, nakrájenou pažitku a sníh z vaječných bílků. Mokrýma rukama vytváříme knedlíčky o průměru asi 3 cm, které zavaříme v polévce.
Další recepty:
Španělská česnečka s rajčaty.
Špagety Carbonara - uvaříme v osolené vodě...
Tiramisu z mascarpone které je tradiční italský sýr.
Česnečka recept na přípravu.
Šunkové knedlíčky do polévky na jejichž přípravu použijeme starší rohlík.
Španělská polévka s kostičkami osmaženého chleba.
Španělská omeleta z brambor.
Drožďové knedlíčky do polévky připravíme ze 100 g droždí.
Gazpacho ze Španělska.
Kuřecí vývar s noky z krupičky.
Polévka česnečka
Ochutnejte recept pažitkové knedlíčky do polévky.