Recepty

Recepty > kuře > pečené krůtí krky

Pečené krůtí krky recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

4 krůtí krky, sůl, kmín, 1 cibule, 3 stroužky česneku

Postup přípravy:

Omyté krůtí krky osolíme, posypeme kmínem, vložíme do pekáče a posypeme nadrobno pokrájenou cibulí a utřeným česnekem. Podlijeme vodou, zakryjeme alobalem a necháme péct v troubě vyhřáté na teplotu 200 °C asi 90 minut. Poté alobal sundáme a ještě asi 20 minut dopečeme.

Pečené krůtí krky podáváme s pečenými nebo vařenými brambory.

Další jídla:
Kuřecí plátky na kari zalité sosem.
Polévka z kuřecích krků pro kterou maso obereme.
Kuře na pomerančích podáváme s rýžovými nudlemi nebo rýží.
Hovězí na česneku vaříme do změknutí masa.
Grilované kuřecí plátky podáváme s chlebem.
Hlíva s těstovinami podle chuti dosolíme a podáváme.
Pečené kuře na moravance pečeme při 220 °C.
Polévka cibulačka se sýrem a petrželkou.
Pečené kuře na bazalce během pečení poléváme šťávou.
Krémová bramboračka se žampiony do které vlijeme smetanu.
Zapečené brambory s vepřovým masem a houbami pečeme, až se vytvoří kůrka.
Plněná krůtí kapsa

Recepty
Motto

Recept, podle kterého je hračka připravit pečené krůtí krky.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.