Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
100 g lososa, citronová šťáva, petrželka,, pažitka, 150 g brambor, 200 g barevných paprik, 2-3 listy hlávkového salátu, 30 g bílého jogurtu, sůl, ocet
Postup přípravy:
Porci lososa pokapeme citronovou šťávou, obalíme v sekané petrželce a pažitce, vložíme do pekáče, podlijeme vodou a v troubě nebo na grilu upečeme. Papriky nakrájíme na nudličky, mírně osolíme, přidáme jogurt a dochutíme octem. Při podávání lososa obložíme hlávkovým a paprikovým salátem. Podáváme s vařenými brambory jako přílohou.
Další recepty:
Treska s rajčaty přelitá šťávou.
Filety z lososa podáváme s vařeným bramborem, zeleninou a citronem.
Aljašská treska na másle přelitá výpekem.
Úhoř na másle zalitý vínem.
Rybí placičky osmažíme na rozpáleném oleji dozlatova.
Rybí polévka s česnekem a rozmixovaným hráškem.
Boloňské špagety jsou mezinárodní recept.
Rybí karbanátky osmahneme dozlatova.
Úhoř na víně kterého připravíme na teflonové pánvi.
Ryby nakládané na kyselo v octu.
Špagety Carbonara zasypeme strouhaným parmezánem.
Tatarák z lososa mažeme na topinky.
Žraločí steak z filetů.
Špagety se sardelkami
Recept, podle kterého připravíte pokrm pečený losos.