Recepty

Recepty > ryby > pečený losos na másle

Pečený losos na másle

Suroviny potřebné pro přípravu:

Porce lososa osolíme, pokapeme citrónem, pečeme doměkka na rozehřátém másle.

Postup přípravy:

Pečeného lososa na másle podáváme s karamelovými brambory, které připravíme tak, že do másla na pánvi přidáme kávovou lžičku mletého cukru. Jakmile se rozpustí, přidáme uvařené, na kousky nakrájené osolené brambory, opečeme a okořeníme zelenou petrželí.

Další recepty:
Úhoř na másle zalitý vínem.
Jednohubky s rybí pomazánkou do kterých vpíchneme párátko.
Marinovaný losos ozdobíme plátky citronu.
Kuřecí nudličky s ananasem chutnají s vařenou neochucenou rýží.
Marinovaný losos s koprem ozdobený citronem.
Ryby nakládané na kyselo v octu.
Čínská krabí polévka je připravená z krabů, které si předem uvaříme zvlášť.
Grilované makrely během grilování otočíme.
Krkonošské kyselo podáváme s uvařenými brambory.
Marinovaný kapr je nechaný 2 dny proležet.
Losos na másle si ponechá svojí růžovou barvu.
Krabí salát z tyčinek promícháme.
Krabí pomazánka s ananasem chutná na chlebu.
Losos s koprem

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíte jídlo pečený losos na másle.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.