Recepty

Recepty > polévky > pekingská

Pekingská polévka recept

Suroviny potřebné pro přípravu:

Potřebné suroviny jsou napsány v textu receptu.

Recept na přípravu:

Asi 15 dkg libového vepřového nakrájíme na miniaturní nudličky, osolíme, opepříme, poprášíme lžicí škrobu, smícháme a vložíme do 3/4 l vroucího drůbežího vývaru. Přidáme hrubě nastrouhanou 1 mrkev, 100 g nakrájených hub a 100 g bambusových výhonků nebo nakrájené kedlubny a vaříme. Před dovařením přidáme ještě 100 g nakrájené šunky, dochutíme sojovou omáčkou, octem, glutasolem, vmícháme 2 vejce a necháme je srazit.

Další recepty:
Bramboráky z cukety zdobíme cherry rajčátky a salátem.
Drůbková polévka s houbami s na nudličky nakrájeným masem.
Pikantní zelňačka s brambory.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné zahuštěná jíškou.
Fazolačka s klobásou pokrájenou.
Hovězí vývar se zeleninou, který připravíme ze žeber.
Jemná cibulačka s nadrobno nakrájenou pažitkou.
Fazolová polévka z tmavých fazolí podávaná s chlebem.
Pekingská kuřecí polévka dochucená glutasolem.
Fazolačka s uzeným masem dosolená podle chuti.
Boršč s klobásou necháme zvolna vařit.
Zelňačka s pohankou kterou vaříme do změknutí.
Česnekový oukrop nalijeme na rozkrájený tvrdší chléb.
Cibulačka se smetanou

Recepty
Motto

Pekingská polévka přináší na talíře vytříbenou chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.