Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
4 lžíce madeiry, 125 ml masového vývaru, 50 ml smetany, 50 g lanýžů, 2 lžíce worchesterové omáčky
Jak připravit tento recept:
Vypečenou šťávu z masa zředíme 125 ml masového vývaru, zjemníme čtyřmi lžícemi madeiry a worchesterovou omáčkou a trochu povaříme. Přidáme smetanu, najemno posekané lanýže a nálev z konzervy, necháme přejit varem a mírně osolíme a opepříme.
Další recepty:
Koprová omáčka se smetanou.
Boloňské špagety s mletým masem posypané strouhaným sýrem.
Smetanová koprová omáčka s nasekaným koprem.
Boršč bez masa s uzeným tofu.
Zapečené těstoviny s kuřecím masem posypeme strouhaným sýrem.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Zapečené těstoviny s uzeným masem které doplní chuť těstovin.
Zelňačka bez masa ke které přidáme osmažené kostičky housky.
Pizza těsto pečeme do zlatava 20-25 minut.
Kuřecí kung-pao s rýží kterou uvaříme podle návodu.
Kuřecí kousky s nivou a bramborovou kaší.
Sýrová omáčka na těstoviny povařená do zhoustnutí.
Jogurtové těsto na pizzu pečenou ve vyhřáté troubě.
Kuřecí nudličky se šunkou a Nivou
Dozvíte se zde, jak se připravuje omáčka périgord a recept na přípravu.