Recepty > polévky > pikantní česnečka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
10 stroužků česneku, olej, 1 litr vývaru, sůl, mletý pepř, chilli, 2 natvrdo uvařená vejce, 4 krajíčky chleba, 1 vaječný bílek, petrželka
Recept na přípravu:
Stroužky česneku podusíme na rozehřátém oleji, zalijeme vývarem, přidáme sůl, koření a 15 minut vaříme. Poté rozmixujeme a přivedeme k varu. Krajíčky chleba namočíme po obou stranách ve vaječném bílku, osmažíme na oleji a rozdělíme na talíře. Přelijeme je vařící polévkou, posypeme drobně nakrájenými vejci a nadrobno posekanou petrželkou.
Další recepty:
Králičí polévka s nudlemi z přední části králíka.
Couračka z kyselého zelí které vaříme v osolené vodě.
Boršč se strouhaným sýrem v mléku.
Česnečka s brambory a pažitkou kterou nasypeme při podávání.
Polévka z kuřecích křídel s pórkem a kari kořením.
Česnečka posypaná petrželkou a sýrem.
Zeleninový boršč připravíme ze zelí, řepy a dalších druhů zeleniny.
Asijská zázvorová polévka - mrkev nakrájíme na šikmé plátky...
Zelňačka ze sterilovaného zelí.
Ruský boršč je připraven z hovězího masa.
Polévka z kuřecích krků
Ochutnejte recept pikantní česnečka.