Recepty

Recepty > játra > pikantní drůbeží játra

Pikantní drůbeží játra

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné ingredience:

500g krůtích nebo kuřecích jater, sůl, 4-5 stroužků česneku, 3 lžíce kremžské hořčice, olej
hladká mouka, vejce a strouhanka na obalení

Postup přípravy:

Česnek prolisujeme, smícháme s kremžskou hořčicí a osolíme.

Játra omyjeme a potřeme z obou stran směsí. Pak obalíme klasicky v trojobalu (mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance). Smažíme z obou stran na rozpáleném oleji dozlatova.

Pikantní drůbeží játra podáváme s brambory nebo bramborovou kaší, tatarskou omáčkou a zeleninovým salátem.

Recepty na další jídla:
Játra na cibulce dusíme doměkka.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky vkládáme do polévky.
Zapečená rýže s mletým masem a kapustou v troubě vyhřáté na teplotu 200 °C.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky kterou podáváme s bílým pečivem.
Játra na víně chutnají.
Játrová omáčka s rýží kterou uvaříme dle návodu.
Pikantní kuřecí řízky osmažíme dozlatova.
Zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky kterou dozdobíme nasekanou petrželkou nebo pažitkou.
Hovězí guláš podáváme s houskovým nebo bramborovým knedlíkem.
Kuřecí nudličky s rýží usmažíme na oleji.
Zeleninové karbanátky podáváme se zeleninovým salátem.
Pikantní kuřecí stehna

Recepty
Motto

Recept, podle kterého je již hračka připravit pikantní drůbeží játra.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.