Recepty > kuře > pikantní kuřecí kapsa
Potřebné suroviny:
4 plátky kuřecího masa, 250 g měkkého salámu, 250 g plátkového eidamu, svazek mladé jarní cibulky, grilovací koření, olej na smažení
Postup přípravy:
Plátky kuřecího masa rozklepeme přes fólií do šířky. Posypeme grilovacím kořením, poklademe kolečky salámu, plátky sýra a špalíčky cibulky. Přeložíme na polovinu. Okraje sklepneme nebo upevníme párátky. Opékáme zvolna na rozpáleném oleji, až má maso zlatavou kůrčičku. Podáváme s rýží nebo zeleninovou oblohou.
Další jídla:
Pikantní zelňačka, vše krátce povaříme.
Pečené kuře na žampionech v troubě zapečeme.
Provensálské kuře podáváme s hranolky nebo rýží.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Telecí řízek podáváme s bramborem a plátkem citronu.
Kyselé zelí na sladko podáváme s knedlíkem a masem.
Marinovaná kuřecí křídla vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C a upečeme.
Krůtí maso na paprice dochutíme nasekanou zelenou petrželkou.
Smažená kuřecí křídla podáváme s narůzno upravovanými brambory.
Kachna na divoko s omáčkou.
Nadívaná kachna s bramborovým knedlíkem a červeným zelím.
Pečená krůta s nádivkou kterou během pečení poléváme šťávou.
Kuřecí stehna na zelenině pečeme do změknutí stehen a brambor...
Plněná kuřecí kapsa recept
Recept na přípravu jídla pikantní kuřecí kapsa přináší na talíř inspiraci.