Recepty > omáčky > pikantní omáčka k černé zvěřině
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
2 polévkové lžíce rybízové zavařeniny, 2 polévkové lžíce malinové zavařeniny, 1 lžička hořčice, citronová kůra, sůl, 8 roztlučených kuliček jalovce, 250 ml červeného vína
Jak připravit tento recept:
Všechny ingredience smícháme na a vínem doředíme v hustě tekoucí omáčku. Podáváme ke studené zvěřině.
Další recepty:
Šunkové knedlíčky do polévky zavaříme.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Plněné papriky se sýrem a zeleninovým salátem.
Chilli con carne nakonec krátce prohřejeme.
Polévka z nivy a mléka dle potřeby.
Hovězí na česneku vaříme do změknutí masa.
Kuře na medu, česneku a zázvoru potíráme výpekem z pekáče.
Kuřecí a krůtí fondue podáváme s různými druhy dresingů...
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Hlíva ústřičná s těstovinami dusíme s malým množstvím tekutin.
Bavorská svíčková které dodají chuť brusinky.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Gulášová polévka z mletého masa kterou dochutíme polévkovým kořením.
Brusinková omáčka ke zvěřině
Dozvíte se zde, jak se připravuje pikantní omáčka k černé zvěřině a recept na přípravu.