Recepty > omáčky > pikantní omáčka připravená v troubě
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
250 g vepřového masa, 1 sterilovaná zelenina Moravanka, 2-3 druhy hořčice, 3 lžíce kečupu, sůl, pepř
Jak připravit tento recept:
Maso nakrájíme na kostky a dochutíme. Vložíme do pekáčku a přidáme Moravanku i s nálevem, 2 lžíce plnotučné hořčice, lžíci krémžské a popřípadě lžíci ještě jiné hořčice, 3 lžíce kečupu a dva hrnky vody. Promícháme a vložíme do trouby, pečeme při 180 °C, dokud není maso měkké. Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo jinou přílohou.
Další recepty:
Chilli con carne nakonec krátce prohřejeme.
Šunkové knedlíčky do polévky zavaříme.
Polévka z nivy a mléka dle potřeby.
Hovězí na česneku vaříme do změknutí masa.
Kuře na medu, česneku a zázvoru potíráme výpekem z pekáče.
Kuřecí a krůtí fondue podáváme s různými druhy dresingů...
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Hlíva ústřičná s těstovinami dusíme s malým množstvím tekutin.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Bavorská svíčková které dodají chuť brusinky.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Plněné papriky se sýrem a zeleninovým salátem.
Gulášová polévka z mletého masa kterou dochutíme polévkovým kořením.
Kuřecí řízky v tatarské omáčce
Dozvíte se zde, jak se připravuje pikantní omáčka připravená v troubě a recept na přípravu.