Recepty > omáčky > pikantní omáčka s fazolemi
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
50 g másla, 60 g cibule, 2 stroužky česneku, polovina lžičky kmínu, 4 lžíce ostrého Ajvaru, 250 g vařených fazolí nebo fazolí z konzervy, 100 g sýru Gouda, 1 lžička soli, 1 dl vlažné vody
Jak připravit tento recept:
Máslo rozehřejeme, osmahneme na něm nadrobno pokrájenou cibuli a česnek, přidáme fazole, nastrouhaný sýr a mícháme, dokud se sýr nerozpustí. Směs necháme trochu vychladnout a poté ji rozmixujeme. Nakonec přidáme sůl, Ajvar, vodu a vše promícháme.
Další recepty:
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Bavorská svíčková které dodají chuť brusinky.
Gulášová polévka z mletého masa kterou dochutíme polévkovým kořením.
Plněné papriky se sýrem a zeleninovým salátem.
Zelňačka s fazolemi do níž přilijeme šlehačku.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Šunkové knedlíčky do polévky zavaříme.
Chilli con carne nakonec krátce prohřejeme.
Polévka z nivy a mléka dle potřeby.
Hovězí na česneku vaříme do změknutí masa.
Bramborový guláš s fazolemi podáváme s chlebem.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Hlíva ústřičná s těstovinami dusíme s malým množstvím tekutin.
Brusinková omáčka ke grilovanému masu
Dozvíte se zde, jak se připravuje pikantní omáčka s fazolemi a recept na přípravu.