Recepty

Recepty > omáčky > pikantní omáčka z brusinek

Pikantní omáčka z brusinek recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

250 g konzervované brusinkové omáčky, 1 lžička nastrouhané pomerančové kůry, 1/4 hrnku pomerančové šťávy, 1 lžička mletého zázvoru, 1/2 lžičky mletého kardamomu, 1/4 lžičky mletého nového koření

Jak připravit tento recept:

Smícháme brusinkovou omáčku, kůru a šťávu z pomeranče a koření. Směs uvedeme pomalu do varu. Snížíme teplotu a 2 minuty zvolna povaříme.

Další recepty:
Boršč s klobásou a zakysanou smetanou.
Plněné papriky se sýrem a zeleninovým salátem.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Kuře na medu, česneku a zázvoru potíráme výpekem z pekáče.
Chilli con carne nakonec krátce prohřejeme.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Houbová polévka se smetanou kterou na talíři ozdobíme zelenou petrželí.
Bavorská svíčková které dodají chuť brusinky.
Cuketa na kari s chilli.
Kuřecí a krůtí fondue podáváme s různými druhy dresingů...
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Hlíva ústřičná s těstovinami dusíme s malým množstvím tekutin.
Šunkové knedlíčky do polévky zavaříme.
Brusinková omáčka ze sušených brusinek

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje pikantní omáčka z brusinek a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.