Recepty > omáčky > pikantní omáčka z rajčat s feferonkami
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
800 g rajčat, 1 cibule, 1 stroužek česneku, 1-2 feferony, 1 lžíce olivového oleje, sůl, pepř, sladká paprika, cukr
Jak připravit tento recept:
Najemno nakrájenou cibuli a česnek zpěníme na rozehřátém oleji. Přidáme nadrobno nakrájené feferonky a spařená a oloupaná rajčata a osmahneme. Poté je najemno rozmixujeme a na středním ohni asi 15 minut povaříme. Omáčku osolíme a opepříme, ochutíme mletou paprikou a trochu přisladíme.
Další recepty:
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Cuketa na kari s chilli.
Čatní z manga necháme vychladnout.
Bavorská svíčková které dodají chuť brusinky.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Úhoř na víně kterého podáváme s rýží.
Hovězí guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem.
Kotlety na šlehačce zapečené s kolečky brambor.
Hovězí roláda z mletého masa pečeme za podlévání horkou vodou.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Kuřecí soté na kari s různě upravenými brambory.
Kuřecí kapsa se žampiony osmažená na rozehřátém oleji.
Provensálská rajčata s vejci podáváme s chlebem.
Omáčka na špagety z rajčat
Dozvíte se zde, jak se připravuje pikantní omáčka z rajčat s feferonkami a recept na přípravu.