Recepty

Recepty > omáčky > pikantní omáčka z rajčat s petrželkou

Pikantní omáčka z rajčat s petrželkou recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

500 g rajčat, 2 stroužky česneku, 125 g cibule, polovina svazku petrželky, polovina svazku pažitky, 3 lžíce oleje, špetka cayenského pepře, sůl, pepř, cukr

Jak připravit tento recept:

Rajčata křížem nařízneme, spaříme vroucí vodou a sloupneme. Rozpůlíme a vybereme jadérka. Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno, omytou petrželku a pažitku nasekáme najemno. Polovinu rajčat nakrájíme, zbytek s cibulí a česnekem rozšleháme na kaši. Do pyré vmícháme kousky rajčat, bylinky a olej. Omáčku ochutíma cayenským pepřem, černým pepřem, solí a cukrem.

Další recepty:
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Kuřecí soté na kari s různě upravenými brambory.
Provensálská rajčata s vejci podáváme s chlebem.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Cuketa na kari s chilli.
Čatní z manga necháme vychladnout.
Bavorská svíčková které dodají chuť brusinky.
Úhoř na víně kterého podáváme s rýží.
Hovězí guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem.
Kotlety na šlehačce zapečené s kolečky brambor.
Hovězí roláda z mletého masa pečeme za podlévání horkou vodou.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Kuřecí kapsa se žampiony osmažená na rozehřátém oleji.
Omáčka na špagety z rajčat

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje pikantní omáčka z rajčat s petrželkou a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.