Recepty > omáčky > pikantní tatarská omáčka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 cibule, 1 sklenice tatarské omáčky, 4 okurky z moravanky, hrst na nudličky nakrájené sterilované kapie, 3 stroužek česneku, 1 lžička sladké papriky, 2 lžičky hořčice
Jak připravit tento recept:
Zeleninu nakrájíme najemno. Jednu tatarskou omáčku nebo majonézu vložíme do misky. Vmícháme do ní všechny připravené suroviny a pikantní tatarskou omáčku dáme nejlépe asi na hodinu uležet do lednice.
Další recepty:
Hlíva ústřičná s těstovinami dusíme s malým množstvím tekutin.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Hovězí na česneku vaříme do změknutí masa.
Zelňačka s fazolemi do níž přilijeme šlehačku.
Bramborový guláš s fazolemi podáváme s chlebem.
Bavorská svíčková které dodají chuť brusinky.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Šunkové knedlíčky do polévky zavaříme.
Falešná svíčková na smetaně s citronovou šťávou nebo octem.
Vepřové koleno na červeném víně vyjmeme a naporcujeme.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Chilli con carne nakonec krátce prohřejeme.
Koprová polévka s houbami okyselená octem.
Brusinková omáčka ke grilovanému masu
Dozvíte se zde, jak se připravuje pikantní tatarská omáčka a recept na přípravu.