Recepty > omáčky > pikantní tatarská omáčka z rukou ďábla
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
sklenička majolky, nastrouhaná cibule, nastrouhaná kyselá okurka, pepř, chilli nebo ďábelské koření, špetka harísy, 2-3 lžičky kečupu, event. na zředění lák z okurek
Jak připravit tento recept:
Do majolky vmícháme ostatní ingredience a podáváme k ochucení různých pokrmů či ke grilovanému masu.
Další recepty:
Hlíva ústřičná s těstovinami dusíme s malým množstvím tekutin.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Kuřecí a krůtí fondue podáváme s různými druhy dresingů...
Hovězí na česneku vaříme do změknutí masa.
Bavorská svíčková které dodají chuť brusinky.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Šunkové knedlíčky do polévky zavaříme.
Plněné papriky se sýrem a zeleninovým salátem.
Kuře na medu, česneku a zázvoru potíráme výpekem z pekáče.
Chilli con carne nakonec krátce prohřejeme.
Houbová polévka se smetanou kterou na talíři ozdobíme zelenou petrželí.
Cuketa na kari s chilli.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Kuřecí řízky v tatarské omáčce
Dozvíte se zde, jak se připravuje pikantní tatarská omáčka z rukou ďábla a recept na přípravu.