Recepty

Recepty > polévky > pikantní zeleninová polévka

Pikantní zeleninová polévka recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

2 cibule, 6 stroužků česneku, 8 lžic oleje, 350 g mletého masa, 3 zelené papriky, 400 g oloupané cukety bez jader, 750 g oloupaných rajčat, 250 g červených fazolí, 1 litr zelenivého vývaru, sůl, pepř, pálivá mletá paprika, rozmarýn, oregano

Recept na přípravu:

Cibuli nakrájenou na nudličky a nasekaný česnek orestujeme na rozehřátém oleji, přidáme maso a koření. Po 10 minutách přidáme papriku nakrájenou na nudličky, cuketu, na čtvrtky nakrájené rajčata a předem namočené fazole. Osolíme, zalijeme zeleninovým vývarem a zeleninovou polévku vaříme, dokud fazole nezměknou.

Další recepty:
Polévka z mraženého hrášku podávaná s čerstvým pečivem.
Pikantní kuřecí guláš podáváme s vhodnou přílohou.
Boršč s klobásou, do každé porce přidáme zakysanou smetanou.
Zelňačka s klobásou a houbami se lžící zakysané smetany.
Kmínová polévka s vajíčkem které do ní vmícháme.
Čínská pikantní polévka do které přidáváme solamyl pro zhousnutí.
Houbová omáčka se zakysanou smetanou dochucená najemno nakrajeným koprem.
Houbová polévka se smetanou na talíři ozdobíme zelenou petrželí.
Zeleninová polévka se zelím a rozšlehanými vejci, která necháme v polévce srazit.
Kuře s kysaným zelím a klobásou podáváme s bramborovými knedlíky.
Zelňačka s klobásou do které můžeme přidat cukr.
Italská zeleninová polévka minestrone

Recepty
Motto

Ochutnejte recept pikantní zeleninová polévka.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.