Recepty > vepřové maso > plněné vepřové řízky v trojobalu
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
Vepřové řízky, sůl, šunka, vejce, tvrdý sýr, petrželka nebo pažitka, trojobal (vejce, hladká mouka a strouhanka), olej, nit nebo párátka
Postup přípravy:
Vepřové řízky naklepeme, osolíme a poklademe plátky šunky. Připravíme míchaná vejce, do kterých nastrouháme tvrdý sýr a přidáme nakrájenou pažitku nebo petrželku. Zamícháme, navrstvíme na plátky šunky, řízky přehneme a upevníme nití nebo párátky. Obalíme v trojobalu a na rozpáleném oleji osmažíme dozlatova.
Další recepty:
vepřová panenka se švestkami a sýrovou omáčkou, vepřové kotlety na houbách, vepřová roláda s pórkem a Hermelínem, vepřové plecko na žampionech, džuveč, vepřové kotlety, zapečená vepřová krkovice, zapečené mexické plátky, obrácené vepřové řízky, vajíčková tlačenka, velikonoční nádivka, domácí klobásy, debrecínské vepřové kotlety
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.