Recepty > kuře > podušený plněný řízek
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
4 kuřecí řízky, 4 kolečka turistického salámu, 4 kulaté olomoucké tvarůžky, 4 lžíce oleje, párátka na sepnutí
Postup přípravy:
Omyté a osušené kuřecí řízky rozklepeme do šířky a na každý z řízků položíme kolečko salámu a tvarůžek. Poté řízky přeložíme na polovinu, okraje sklepeme nebo sepneme párátkem a plněné řízky osmažíme na rozpáleném oleji z obou stran. Poté řízky podlijeme čtyřmi lžicemi vody a krátce podusíme. Podáváme s bramborovou kaší nebo vařeným bramborem.
Další jídla:
Krůtí rolka se zeleninovou rýží kterou dusíme doměkka.
Plněná hovězí roláda kterou prudce ze všech stran osmahneme.
Smažená kuřecí kapsa v rozšlehaném vejci a strouhance.
Plněné vepřové řízky v trojobalu osmažíme na oleji dozlatova.
Kuře a la bažant podáváme s vařenými brambory a zeleninou.
Zapečená plněná rajčata podáváme horká s topinkami nebo bílou vekou.
Kuře pečené na lilku můžeme poslední půlhodinu péci odkryté.
Plněné papriky s rajskou omáčkou a houskovým knedlíkem.
Burritos con espinaca zalijeme kysanou smetanou a dozdobíme.
Plněná kuřecí kapsa pomalu ji smažíme dozlatova.
Kuře na zelí a anglické slanině podlijeme smetanou a necháme dopéct.
Plněná krůtí kapsa
Recept, podle kterého je hračka připravit podušený plněný řízek.