Recepty > zeleninové > pohanková kaše
Potřebné suroviny:
Budeme potřebovat: 1 litr vody, 250 g pohanky, sůl, 40 g tuku, 1 cibule, 120 g brynzy
Postup přípravy:
Uvařenou pohankovou kaši doplníme rozpuštěnou brynzou a orestovanou cibulkou.
Další jídla:
Zapečený květák se šunkou zapečeme 15-20 minut.
Těstovinová musaka se strouhaným sýrem.
Květákové placičky se sýrem osmažíme na rozpáleném oleji.
Cuketa na kari s rýží.
Cuketové zelí dusíme.
Pohanková polévka s houbami z vývaru.
Rýžový nákyp s jablky vložíme do trouby a upečeme.
Pohanková kaše na slano s mlékem.
Brokolice zapečená se sýrem kterou pečeme do zezlátnutí povrchu.
Rýžová kaše ochucená čokoládou.
Lilek na pánvi můžeme přelít dipem.
Zapečený lilek s nivou zapékáme 20 minut.
Bramborové šišky se strouhankou smíchanou s moučkovým cukrem.
Pohanka nadivoko
Pohanková kaše pohladí chuťové pohárky.