Recepty > moučníky a dezerty > pohanková kaše s brynzou
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 litr vody, 250 g pohanky, sůl, 40 g tuku, 1 cibule 120 g brynzy
Recept na přípravu:
Přebranou a spařenou pohanku na suché pánvi trochu opražíme a uvaříme v osolené vodě. Uvařenou pohankovou kaši polijeme na talířích rozpuštěnou brynzou a osmaženou cibulkou.
Další recepty:
Chléb s podmáslím upečeme.
Jáhlová kaše na slano je výborná příloha.
Dip do tortilly necháme rozležet.
Ďábelské topinky posypeme sýrem.
Kvásek z droždí necháme odležet.
Ovesná polévka se sýrem posypaná zelenou petrželí.
Jogurtové těsto na pizzu poklademe různými ingrediencemi.
Chlebové placky na grilu podávejte potřené olejem.
Rýžová kaše s čokoládou.
Moravské kynuté koláče by neměly příliš ztmavnout.
Slaná pohanková kaše s rozškvařenou slaninou.
Pohanková polévka s houbami, přidáme namočené houby.
Jablečný koláč na plech potřeme citrónovou polevou.
Ovesná kaše sladká
Pohanková kaše s brynzou vykouzlí na stole lahodnou chuť.