Recepty

Recepty > moučníky a dezerty > pohanková kaše s medem

Pohanková kaše s medem

Suroviny potřebné pro přípravu:

Pohanky 200 g, vody 300 ml, oleje 2 polévkové lžíce, med, špetka mořské soli

Recept na přípravu:

Pohanku vsypeme do osolené vroucí vody, dobře zamícháme, odstavíme z ohně a necháme dojít. Před podáváním do ní vmícháme med a olej.
Do pohanky můžeme vmíchat místo medu droždí osmažené na cibulce, dušené houby nebo brynzu.

Další recepty:
Dip do tortilly necháme rozležet.
Pohanková polévka s houbami, přidáme namočené houby.
Kvásek z droždí necháme odležet.
Slaná pohanková kaše s rozškvařenou slaninou.
Těstoviny s vejci ozdobíme petrželí.
Moravské kynuté koláče by neměly příliš ztmavnout.
Rýžová kaše s čokoládou.
Kulajda s koprem a vejci dochucená octem.
Ovesná polévka se sýrem posypaná zelenou petrželí.
Ďábelské topinky posypeme sýrem.
Jáhlová kaše na slano je výborná příloha.
Jablečný koláč na plech potřeme citrónovou polevou.
Jogurtové těsto na pizzu poklademe různými ingrediencemi.
Ovesná kaše sladká

Recepty
Motto

Pohanková kaše s medem vykouzlí na stole lahodnou chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.