Recepty > polévky > pohanková polévka s uzeným masem
Suroviny potřebné pro přípravu:
200 g vařeného uzeného masa, 200 g pohanky, lžíce sádla, 1 cibule, pepř, sůl
Recept na přípravu:
Nakrájenou cibuli osmahneme na sádle, přidáme na kostičky nakrájené maso, opepříme, opečeme, zalijeme vodou, vhodíme pohanku a uvaříme do měkka. Podle vlastní chuti dosolíme.
Další recepty:
Krupicové nočky tvoříme menší.
Švestkový koláč s drobenkou pečeme přibližně 30 minut.
Houbový tatarák s bílým jogurtem.
Zelňačka s uzeným masem s nasekaným koprem.
Ruský boršč s brambory a párkem.
Zelňačka s mrkví chutná druhý den.
Bramboračka s ovesnými vločkami, rozemnutou majoránkou a pažitkou.
Pohanková polévka se zeleninou ke které přidáme pokrájenou petrželovou nať.
Smažené kuřecí nudle podáváme s hranolky a tatarskou omáčkou.
Ukrajinský boršč podáváme s kopečkem zakysané smetany.
Bramborový svítek k dochucení.
Mléková polévka se strouháním které zavaříme.
Polévka z droždí s nadrobno nasekanou pažitkou.
Pohanková nádivka s kuřetem
Pohanková polévka s uzeným masem přináší na talíře svoji vytříbenou chuť.