Recepty > kuře > pohankové rizoto s kuřecím masem
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
pohanka, sůl, mletý pepř, oregano, kuřecí maso, cibule, pórek, zelenina dle chuti, olej
Postup přípravy:
Nejprve si uvaříme pohanku, osmažíme cibuli, pórek, osmažíme maso nakrájené na malé kousky a okořeněné (můžeme klidně použít i zbytky pečeného masa). Krátce podusíme i zeleninu. Zamícháme do pohanky a dochutíme. Můžeme přidat dresing, kysanou smetanu či kečup. Pohankové rizoto můžeme jíst teplé i studené.
Další jídla:
Kuře na zelí a anglické slanině podlijeme smetanou a necháme dopéct.
Kuřecí rizoto na kari koření.
Plněná hovězí roláda kterou prudce ze všech stran osmahneme.
Smažená kuřecí kapsa v rozšlehaném vejci a strouhance.
Plněné vepřové řízky v trojobalu osmažíme na oleji dozlatova.
Kuře a la bažant podáváme s vařenými brambory a zeleninou.
Zapečená plněná rajčata podáváme horká s topinkami nebo bílou vekou.
Kuře pečené na lilku můžeme poslední půlhodinu péci odkryté.
Plněné papriky s rajskou omáčkou a houskovým knedlíkem.
Kari rizoto zahušťujeme solamylem.
Plněná kuřecí kapsa pomalu ji smažíme dozlatova.
Plněná krůtí kapsa
Recept, podle kterého je hračka připravit pohankové rizoto s kuřecím masem.