Recepty

Recepty > polévky > polévka frankfurtská

Polévka frankfurtská recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

3 stroužky česneku, 2 lžíce hladké mouky, 1 lžíce sádla, 1 lžíce mleté sladké papriky, 5 brambor, 100 g párku, 1 cibule

Recept na přípravu:

Cibuli, česnek a brambory oloupeme a nakrájíme. Na sádle zpěníme cibuli, zasypeme moukou a sladkou papriku, uděláme jíšku, kterou naředíme vodou. Přidáme brambory, česnek, sůl, pepř a vaříme, dokud nejsou brambory téměř měkké. Poté přidáme párek nakrájený na kolečka a dovaříme. Podáváme s chlebem.

Další recepty:
Česnečka se sýrem a šunkou kterou zjemníme lžíčkou másla.
Houbovka s vejcem a vařenými brambory.
Cibulačka z hovězího vývaru s chlebem.
Sýrová omáčka s česnekem a těstoviny zalitá smetanou.
Frankfurtská polévka s párkem kterou posypeme pažitkou.
Sýrová polévka s noky které zaváříme.
Zelňačka s uzeným masem do které přidáme nasekaný kopr.
Bramboračka s kroupami vařená do změknutí brambor.
Bramboračka s houbami a kmínem.
Polévka cibulačka se sýrem kterým ji posypeme na talíři.
Hovězí vývar se zeleninou a zelenou petrželovou natí nebo pažitkou.
Frankfurtská polévka

Recepty
Motto

Ochutnejte recept polévka frankfurtská.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.