Recepty

Recepty > polévky > polévka kmínová neboli zásmažková

Polévka kmínová neboli zásmažková recept

Suroviny potřebné pro přípravu:

kmín, olej nebo sádlo, dětská krupička, vejce, sůl, libeček

Recept na přípravu:

Tuk rozpálíme v hrnci, kmín v něm opražíme, přisypeme dětskou krupičku a zasmažíme. Zalijeme vodou, kterou přivedeme k varu a spolu se snítkou libečku pár minut vaříme. Nakonec všleháme jedno nebo dvě vejce a je hotovo.

Další recepty:
Staročeská zelňačka ze zelí.
Hovězí Eintopf se zeleninou.
Sedmihradské zelí 20 minut zapékáme.
Králičí polévka se smetanou a houbami.
Jemná brokolicová polévka ke které přidáme šlehačku pro zjemnění chuti.
Hovězí vývar se zeleninou a zavářkou.
Rybí polévka z pstruha s osmaženou žemlí.
Zelňačka s klobásou do které můžeme přidat cukr.
Fazolačka s uzeným masem a brambory.
Zelňačka s fazolemi kterou přilijeme šlehačkou.
Hovězí maso s křenem z pasty.
Babiččina zelňačka s rozšťouchanými brambory.
Zeleninová polévka se svítkem nakrájeným na kolečka.
Kmínová polévka

Recepty
Motto

Polévka kmínová neboli zásmažková přináší na české talíře svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.