Recepty > polévky > polévka připravená z vepřové konzervy
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 nahrubo nastrouhaná mrkev, 2 lžičky vegety, sůl, pepř, 1 vepřová konzerva nakrájená na malé kostičky
Recept na přípravu:
Do hrnce dáme vařit vodu, vegetu, sůl, pepř a nastrouhanou mrkev. Povaříme a přidáme na kostičky nakrájené vepřové maso z konzervy. Vaříme ještě dalších 10 minut, dochutíme a podáváme s nudlemi.
Další recepty:
Bramboračka pro děti nejmenší.
Hovězí vývar se zeleninou a zavářkou.
Polévka z uzeného kolena bývá slaná dostatečně.
Fazolačka se zelím dochucená lžičkou sladké chilli omáčky.
Houbová polévka na kyselo z podmáslí.
Vývar z morkových kostí se zeleninou.
Kyselá houbová omáčka které dodá jemnost kousek másla.
Kuřecí maso na paprice a smetaně v Papinově tlakovém hrnci chutná s houskovým knedlíkem.
Vločková polévka s mrkví ke které přidáme bílý jogurt.
Česnečka se sýrem a šunkou zjemníme lžíčkou másla.
Koprová kulajda do které vmícháme pokrájená vejce.
Polévka z vepřového mletého masa
Ochutnejte recept polévka připravená z vepřové konzervy.