Recepty > polévky > polévka pro studenty
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 kostka zeleninového bujonu, 2 brambory, pórek, sůl, vegeta, zelená petrželka
Recept na přípravu:
Do litru vody vložíme bujonovou kostku, nahrubo nastrouhané brambory, nakrájený pórek, osolíme a povaříme doměkka. Polévku pro studenty dochutíme vegetou a nadrobno posekanou zelenou petrželkou.
Další recepty:
Česnečka se sýrem a šunkou kterou zjemníme lžíčkou másla.
Bílá polévka s vajíčkem a na kostičky nakrájenými brambory.
Rychlá rybí polévka z file kterou dochutíme citronovou šťávou.
Fazolačka z konzervy podávaná s chlebem.
Houbová polévka se smetanou by se měla vařit nejméně dvacet minut.
Krémová bramboračka, brambor nastrouháme nahrubo.
Španělská česnečka ke které při podávání přidáme osmažené kostičky bagety.
Krémová zelňačka s nadrobno nakrájenou a osmaženou houskou.
Pikantní česnečka s drobně nakrájenými vajíčky.
Rajská polévka se smetanou kterou na talíři polévku posypeme strouhaným sýrem.
Rajčatová polévka z konzervy s bazalkou a worcesterovou omáčku.
Krémová česnečka
Ochutnejte recept polévka pro studenty.