Recepty

Recepty > polévky > polévka ravioli

Polévka ravioli recept

Suroviny potřebné pro přípravu:

300 g těstovin ravioli plněných sýrem, litr zeleninového vývaru, lžíce slunečnicového oleje, 250 g zelených fazolek, 150 g žampionů, 1 karotka, 100 g cukrového hrášku (mražený), sůl, pepř

Recept na přípravu:

Karotku a žampiony nakrájíme a vaříme 15 minut, přidáme fazolky, vaříme dalších 6 minut a nakonec přidáme hrášek a vaříme už jen 5 minut (dohromady 26 minut). Vedle v zeleninovém vývaru uvaříme těstoviny a v závěru přilijeme uvařenou zeleninu se žampiony.

Další recepty:
Bramborový svítek k dochucení.
Ruský boršč s brambory a párkem.
Luštěninová polévka s mletým pepřem.
Bramboračka s ovesnými vločkami, rozemnutou majoránkou a pažitkou.
Švestkový koláč s drobenkou pečeme přibližně 30 minut.
Rajčatová polévka s noky z vajec.
Ukrajinský boršč podáváme s kopečkem zakysané smetany.
Postní polévka do které vklepneme vejce.
Krupicové nočky tvoříme menší.
Houbový tatarák s bílým jogurtem.
Zelňačka s uzeným masem s nasekaným koprem.
Valašská kyselica s brambory.
Ravioli se žampiony a omáčkou vaříme, dokud nevyplavou na povrch.
Kedlubnová smetanová omáčka

Recepty
Motto

Polévka ravioli přináší na talíře svoji vytříbenou chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.