Recepty > polévky > polévka z brynzy
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 litr hovězího vývaru, 150 g chleba, 30 g cibule, 250 g brynzy, kmín, paprika
Recept na přípravu:
Do polévkové mísy nadrobíme brynzu, přidáme nakrájený žitný chléb, nasekanou cibuli, mletý kmín a sladkou papriku. Vlijeme horký hovězí vývar, necháme 5 minut stát a polévku z brynzy podáváme.
Další recepty:
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a kořenovou zeleninou.
Domácí klobásy pečeme dočervena.
Vepřový vývar s kroupami do kterého přidáme předvařené kroupy.
Frankfurtská polévka do níž přidáme nakrájený párek.
Jemná cibulačka s vejcem.
Houbová polévka na kyselo podle chuti dochutíme maggi.
Francouzská zeleninová polévka s na kostičky nakrájenými brambory.
Fazolačka kterou posypeme strouhaným sýrem.
Uzený vývar s kroupami osolíme dle individuální chuti.
Bramboračka s houbami vařená do změknutí brambor i hub.
Frankfurtská polévka s párkem nakrájeným na kolečka.
Vegetariánská fazolačka
Ochutnejte recept polévka z brynzy.