Recepty

Recepty > polévky > polévka z černého rybízu

Polévka z černého rybízu

Suroviny potřebné pro přípravu:

300g černého rybízu, 500 ml červeného vína, cukr

Recept na přípravu:

Omytý rybíz zbavte třapin, několik bobulek ponechejte na ozdobu, ostatní rozmačkejte, smíchejte s cukrem a vínem a dobře vychlaďte. Rozdělte do misek, ozdobte bobulkami rybízu a podávejte.

Další recepty:
Fazolačka se zelím dochucená lžičkou sladké chilli omáčky.
Thajská kuřecí polévka dochucená limetkou a solí.
Smetanová žampionová polévka kterou ozdobíme ozdobíme zelenou částí jarních cibulek.
Česnečka se sýrem a šunkou kterou řelijeme horkým vývarem.
Bílá bramboračka zahuštěná jíškou.
Rybí polévka s rajčaty a smaženou houskou.
Staročeská bramboračka do které vklepneme žloutky.
Bouillabaisse - mořské plody necháme rozmrazit.
Kuřecí vývar s nudlemi a nasekanou petrželkou.
Kuřecí játra s jogurtem, bramborovou kaší nebo rýží.
Kuřecí nudličky s rýží usmažíme na oleji.
Játrová pěna na ozdobu.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky které vkládáme do polévky.
Tarator studená okurková polévka

Recepty
Motto

Polévka z černého rybízu má své kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.