Recepty

Recepty > polévky > polévka z hovězích kostí

Polévka z hovězích kostí

Suroviny potřebné pro přípravu:

500 g hovězích kostí, sůl, olej, jíška, 100 g kořenové zeleniny, 20 g cibule

Recept na přípravu:

Hovězí kosti opereme ve studené vodě, vložíme do osolené vody a necháme hodinu a půl pomalu vařit. Pak přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu, kterou rozdělíme na polovinu. Jednu polovinu přidáme syrovou a druhou osmažíme s nakrájenou cibulí a osmaženou přidáme do polévky. Polévku poté ještě vaříme znovu hodinu a půl. Po uvaření ji procedíme a zahustíme jíškou.

Další recepty:
Česnekový oukrop s chlebem.
Smetanová celerová polévka s kostičkami osmažené housky.
Zelňačka z kysaného zelí se smetanou.
Zelňačka z uzených kostí s mlékem.
Fazolačka s klobásou a kořenovou zeleninou.
Hovězí maso na houbách s kysanou smetanou.
Houbovka se smetanou kterou podáváme s pečivem.
Smetanová brokolicová polévka z růžiček brokolice.
Hovězí vývar z morkových kostí nalijeme do talířů a podáváme.
Česnečka se sýrem z prolisovaného česneku.
Celerová polévka s vločkami a kmínem ozdobená na talíři bylinkami.
Boršč z hovězího masa podáváme se smetanou.
Chřestový krém krátce povaříme.
Polévka z mletého hovězího masa

Recepty
Motto

Polévka z hovězích kostí přináší na talíře svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.