Recepty > polévky > polévka z jednoho hrnce
Suroviny potřebné pro přípravu:
Suroviny jsou napsány v receptu.
Recept na přípravu:
Ve větším hrnci zpěníme na oleji nebo na sádle nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso, cayenský pepř a orestujeme. Pak zalijeme vodou, přidáme nakrájenou zeleninu (všechnu, která je do polévek použitelná a dáme i natě), opranou rýži, ochutíme Podravkou, podle potřeby ještě osolíme a za 25 minut si můžeme pochutnávat.
Další recepty:
Kuřecí česnečka s česnekem podle individuální chuti.
Drožďová polévka pro děti se sekanou zelenou petrželkou.
Krémová bramboračka s nepříliš tuhou šlehačku.
Zelný salát se slaninou kterou opečeme dokřupava.
Hovězí vývar se zeleninou do kterého zavaříme vlasové nudle.
Drožďová polévka s knedlíčky vařte asi 6 minut.
Česnekový dip na brambory dochutíme mletým pepřem.
Šťovíková polévka s vejci.
Saská soljanka se smetanou.
Dětský boršč ozdobíme lžící kysané smetany.
Boršč z hovězího masa podáváme se smetanou.
Tyrolské knedlíčky do polévky zavaříme.
Soljanka z hovězího masa se smetanou a olivami.
Drožďová polévka recept
Polévka z jednoho hrnce přináší na české talíře svoji chuť.