Recepty

Recepty > polévky > polévka z kuřecích skeletů

Polévka z kuřecích skeletů

Suroviny potřebné pro přípravu:

2 kuřecí skelety, 10 kuliček pepře, 8 kuliček nového koření, 2-3 petržele i s natí, 1 cibule, sůl, 1-2 mrkve, hrst zeleného hrášku, 3 stroužky česneku, nudle, polévkové koření, zelená petrželka

Recept na přípravu:

Omyté skelety zalijeme vodou, osolíme, přidáme koření, cibuli, petržel i s natí a uvaříme doměkka. Scedíme. Do vývaru vložíme na kolečka nakrájenou mrkev, hrášek a vaříme do změknutí zeleniny. Až je zelenina měkká, přidáme hrst nudlí a povaříme 1-2 minuty. Do hotové polévky přidáme rozmačkaný česnek, podle chuti dosolíme, případně dochutíme oblíbeným polévkovým kořením. Při podávání na talíři posypeme zelenou petrželkou. Maso obrané ze skeletů můžeme vložit do hotové polévky.

Další recepty:
Rychlá česnečka se sýrem a topinkou.
Krémová zelňačka do které přidáme drcený česnek a smetanu.
Bramboračka s houbami je vařená do změknutí brambor i hub.
Polévka z uzeného masa ke které přidáme uvařené kroupy.
Houbové karbanátky se slaninou smažíme po obou stranách.
Kuřecí maso s lečem podáváme s bramborovými hranolky.
Polévka z kuřecích žaludků s těstovinami.
Vývar z uzeného masa se zeleninou uvaříme do měkka.
Bramboračka s kroupami do níž vmícháme posekanou petrželovou nať.
Zelňačka s pohankou kterou vaříme do změknutí.
Gulášová polévka z mletého masa kterou velmi zvolna necháme dobře provařit.
Rychlá česnečka s osmaženými kostičkami housky.
Palačinky z ovesných vloček necháme přibližně 30 minut odstát.
Dršťková polévka z kuřecích žaludků

Recepty
Motto

Polévka z kuřecích skeletů přináší na talíře svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.