Recepty

Recepty > polévky > polévka z mrkve a celeru

Polévka z mrkve a celeru

Suroviny potřebné pro přípravu:

mrkev, celer, kousek másla, vegeta, nudle

Recept na přípravu:

Mrkev a celer nastrouháme nahrubo. Podusíme na kousku másla a pak přidáme asi litr vody. Dochutíme pouze vegetou, už nemusíme solit. Necháme ještě chvilku povařit a nasypeme nudle. Mrkvovou polévku servírujeme s nasekanou petrželovou natí.

Další recepty:
Slepičí polévku s játrovými knedlíčky podáváme s bílým pečivem.
Mrkvový krém s pomerančem prohřejte před podáváním.
Krémová česnečka s brambory.
Houbovka se smetanou kterou podáváme s pečivem.
Česnečka se sýrem který nastrouháme.
Kuřecí vývar s nudlemi které zavaříme.
Domácí gulášová polévka z mletého masa dochucená polévkovým kořením.
Hadrová polévka dochucená bylinkami.
Polévka z červené čočky a mrkve dochucená vegetou a pepřem.
Cibulačka z červené cibule se může pochlubit barevným vzhledem.
Játrové knedlíčky do polévky které zaváříme.
Kuřecí vývar s drobením zdobíme zelenou petrželkou.
Cibulačku se smetanou osladíme špetkou cukru.
Žampionový krém

Recepty
Motto

Polévka z mrkve a celeru má své chuťové kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.