Recepty > polévky > polévka z paprikového protlaku a čerstvého zelí
Suroviny potřebné pro přípravu:
K přípravě potřebné suroviny jsou vypsány v receptu.
Recept na přípravu:
Na cibulce zpěníme paprikový protlak, pokud ho nemáme, použijeme nakrájenou papriku. Zalijeme vodou, přidáme nakrájenou polovinu zelí, rajčata a brambory a na závěr přidáme rajský protlak. S kouskem pečiva dobře poslouží i jako hlavní jídlo.
Další recepty:
Svíčková z dýně hokaidó s tofu.
Ukrajinský boršč z hovězího masa.
Polévka z hlávkového zelí smetanu k ní podáváme zvlášť na misce.
Masové kuličky v rajské omáčce podáváme s vhodnou přílohou.
Fazolačka s uzeným masem a brambory.
Chřestový krém vaříme 10 minut.
Hovězí maso s křenem z pasty.
Hovězí vývar se zeleninou a zavářkou.
Houbová polévka se smetanou ozdobená petrželí.
Zelňačka z čerstvého zelí s nastrouhaným bramborem.
Polévka z cukety a brokolice se lžící kysané smetany.
Polévka z cukety do které všleháme zakysanou smetanu a bylinky.
Tradiční kulajda kterou podáváme s čerstvým pečivem.
Bramboráky se zelím
Polévka z paprikového protlaku a čerstvého zelí přináší na české talíře svoji chuť.