Recepty

Recepty > polévky > polévka z paprikového protlaku a čerstvého zelí

Polévka z paprikového protlaku a čerstvého zelí recept

Suroviny potřebné pro přípravu:

K přípravě potřebné suroviny jsou vypsány v receptu.

Recept na přípravu:

Na cibulce zpěníme paprikový protlak, pokud ho nemáme, použijeme nakrájenou papriku. Zalijeme vodou, přidáme nakrájenou polovinu zelí, rajčata a brambory a na závěr přidáme rajský protlak. S kouskem pečiva dobře poslouží i jako hlavní jídlo.

Další recepty:
Svíčková z dýně hokaidó s tofu.
Ukrajinský boršč z hovězího masa.
Polévka z hlávkového zelí smetanu k ní podáváme zvlášť na misce.
Masové kuličky v rajské omáčce podáváme s vhodnou přílohou.
Fazolačka s uzeným masem a brambory.
Chřestový krém vaříme 10 minut.
Hovězí maso s křenem z pasty.
Hovězí vývar se zeleninou a zavářkou.
Houbová polévka se smetanou ozdobená petrželí.
Zelňačka z čerstvého zelí s nastrouhaným bramborem.
Polévka z cukety a brokolice se lžící kysané smetany.
Polévka z cukety do které všleháme zakysanou smetanu a bylinky.
Tradiční kulajda kterou podáváme s čerstvým pečivem.
Bramboráky se zelím

Recepty
Motto

Polévka z paprikového protlaku a čerstvého zelí přináší na české talíře svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.