Recepty > polévky > polévka z podmáslí s vajíčkem
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
250 ml podmáslí, 1 lžíce polohrubé mouky, 1 lžíce krupice, 1 lžíce másla, 4 vařená vejce, sůl, kmín, polévkové koření
Recept na přípravu:
Do vařící vody s kmínem a solí zašleháme pozvolna podmáslí, ve kterém jsme rozmíchali mouku a krupici. Povaříme, přidáme máslo a dochutíme polévkovým kořením a podle individuální chuti dosolíme. Nakonec polévku krátce povaříme.
Při podávání do každé porce polévky z podmáslí vložíme díl na větší kousky pokrájeného natvrdo uvařeného vejce.
Další recepty:
Polévka z dýně které potřebujeme půl kilogramu.
Česnečka recept na přípravu.
Zelňačka ze sterilovaného zelí.
Sýrová polévka s na kostičky nakrájeným bramborem.
Kuřecí vývar s drobením - kuřecí stehna omyjeme...
Sýrová omáčka se zeleninou pro děti - zeleninu nakrájíme na menší kousky...
Sýrový závin z listového těsta které rozválíme na obdélník.
Dýňová polévka s kari kořením.
Slepičí vývar s vajíčkem - vývar ze slepice přecedíme.
Sýrová roláda z lučiny a eidamu.
Polévka z podmáslí
Ochutnejte recept polévka z podmáslí s vajíčkem.